c S

IUS-INFO Događaji

Pratite aktualne događaje

Znanje je moć. Informirajte se uz IUS-INFO.

 

U svom radu pravnici se moraju stalno educirati. Razvoj društva zahtijeva stalni razvoj prava, stoga je ulaganje u obrazovanje ključ uspjeha.

Razvoj pravne znanosti od posebnog je interesa za društvo Lexpera. Zajedno s vrhunskim stručnjacima pripremamo naša stručna usavršavanja, konferencije, pravne praktikume i pravne radionice. Rješavamo trenutne probleme, razmjenjujemo mišljenja i usavršavamo svoje znanje u iskrenim raspravama.

U pripremi edukacija stavljamo fokus na praktičnu upotrebu znanja te na rješavanje konkretnih pitanja iz prakse, a sve kako bi pravnicima olakšali njihov rad.

Naš središnji godišnji događaj su Dani hrvatskoga insolvencijskog i ovršnog prava. Osmišljeni su kako bi se na sveobuhvatan i iscrpan način pratila najnovija sudska praksa, promjene u zakonodavstvu i pravnoj teoriji u insolvencijskim i ovršnim postupcima. Naši Dani izvrsna su prilika za uspostavljanje poslovnih kontakata i razmjenu mišljenja sa kolegama iz javnog i privatnog sektora, odvjetništva i sudova.


Prijavite se ili